Individuele training

Wat is individuele training?

Individuele training is de meest gekende vorm van personal training. Onze coach richt zich hierbij op jouw persoonlijke ontwikkeling en doet dat tijdens one-to-one sessies.

Om jouw doelen te bereiken, stellen we een persoonlijk trainingsschema op. Hiervoor wordt er één-op-één samengewerkt tussen jou en de coach. Hij zorgt voor de nodige motivatie en begeleiding, waardoor de kans op succes enorm stijgt. 

Waarom individuele training?

Heb je problemen met het behalen van je doelstellingen en kan je wel wat coaching, motivatie en feedback gebruiken? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Onze coach zorgt via verschillende oefeningen, methoden en technieken dat jij je doelstellingen gaat behalen. Het doel van individuele training is dan ook om jou te helpen je doelen te bereiken en je te stimuleren in je groei. 

Individueel trainen: soorten

Afhankelijk van je doelstellingen en wensen, gaan we gebruik maken van verschillende trainingsoefeningen. 

  • Krachttraining: dit omvat oefeningen gericht op het versterken van de spieren, zoals gewichtheffen, push-ups, squats en lunges.
  • Cardiovasculaire training: dit omvat oefeningen gericht op het verbeteren van de conditie en het uithoudingsvermogen, zoals hardlopen, fietsen, roeien en zwemmen.
  • Flexibiliteit en mobiliteit: dit omvat oefeningen gericht op het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het voorkomen van blessures, zoals yoga, stretching en foam rolling.
  • Functionele training: dit omvat oefeningen gericht op het verbeteren van de dagelijkse activiteiten en bewegingen, zoals het tillen van zware objecten, traplopen en bukken.
  • High-intensity interval training (HIIT): dit omvat oefeningen gericht op het verbeteren van zowel de cardiovasculaire conditie als de kracht, waarbij er afwisselend korte periodes van hoge intensiteit en rust zijn.